Ελλάς, Θαλασσινός Οδηγός

Ο Kαινούργιος Ελλάς Θαλασσινός Οδηγός (ΕΘΟ)

Ο πλοηγός της εταιρίας Eagleray αλλάζει. Γιατί; Γιατί η τεχνολογία αλλάζει, τα εργαλεία αλλάζουν αλλά και η εμπειρία της δουλειάς χτίζεται, χρονιά με την χρονιά. Το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή είναι η αλλαγή!

Το μέγεθος: Ο ΕΘΟ μικραίνει στο 35 x 25 εκ μέγεθος που είναι πιο εύχρηστο, πιο δεμένο και καλύτερο στο χειρισμό (θα δείξει). Επίσης, η αλλαγή μεγέθους ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που μπορέσαμε επιτέλους να κατεβάσουμε την τιμή (σαφώς μικρότερα έξοδα εκτύπωσης), ειδικά σε μια εποχή που όλοι τις ανεβάζουν!

Οι (δίφυλλοι) χάρτες, καταργούνται: Στις καινούργιες εκδόσεις θα έχουμε χάρτες για κάθε νησί – και όχι για την θάλασσα ανάμεσα τους – κρατώντας φυσικά όλες τις EagleRay ναυτικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια

Οι αλλαγές αυτές ξεκινούν από τον καινούργιο ΕΘΟ τόμο 4, Ανατολικό Αιγαίο και Κρήτη, και συνοδεύονται από μια καλύτερη λιανική τιμή: 80€.

Εάν θέλετε μια εικόνα των παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μου στο info@eagleray.gr και θα χαρώ να σας στείλω δείγμα από ένα – δύο σελίδες του ΕΘΟ.

Εύχομαι σε όλους ούριους άνεμους, που σας πηγαίνουν όπου θέλετε να πάτε

Πάνος Ηλίας